Despre Tomas Electric

Bine ați venit la TomasElectric - Pasiune pentru mobilitatea alternativă!

Cu o experiență bogată în industria vehiculelor electrice încă din 1991, la TomasElectric suntem dedicați să aducem inovație și opțiuni de deplasare eficientă clienților noștri, la costuri reduse. Portofoliul nostru variat cuprinde o gamă largă de scutere, triciclete, tricicluri și utilitare electrice, concepute pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente de deplasare în marile orașe, precum și pentru distanțe mai lungi.

Suntem mândri să vă prezentăm o gamă diversificată de triciclete electrice, adaptate pentru transportul persoanelor și mărfurilor, agricultură sau activități casnice. Indiferent dacă doriți un triciclu cu cabină, cu benă basculabilă sau cu remorcă pentru transportul mărfurilor, sau o tricicletă cu mai multe locuri pentru transportul persoanelor, toate acestea sunt disponibile în portofoliul nostru. Toate tricicletele noastre sunt omologate RAR și nu necesită permis de conducere, fiind echipate cu motoare puternice, cu puteri cuprinse între 1500W și 3900W.

Pentru mobilitate personală, vă oferim o gamă variată de triciclete cu 2 sau mai multe locuri, potrivite atât pentru adulți, cât și pentru persoane în vârstă. Aceste triciclete nu necesită permis de conducere, sunt omologate RAR și vă permit deplasarea în siguranță, respectând toate cerințele legale.

Scuterele electrice, atât cele cu permis, cât și cele fără permis, sunt de asemenea prezente în portofoliul nostru. Indiferent dacă aveți nevoie de scutere pentru deplasări scurte sau lungi, vă oferim opțiuni fără permis sau omologate RAR, cu autonomie mare, pentru a vă bucura de călătorii fără grija costurilor.

Pentru a completa oferta noastră, punem la dispoziție o varietate de echipamente de protecție și accesorii, inclusiv căști moto, căști pentru scutere, veste reflectorizante și piese de schimb, cum ar fi anvelope, camere, acumulatori, valve, oglinzi și multe altele.

Vă invităm să ne vizitați showroom-ul nostru situat în Ploiești, pe Strada Bibescu Vodă, nr. 2, în apropiere de Palatul Culturii și Prefectura județului Prahova. Echipa noastră dedicată vă așteaptă cu drag de luni până vineri, în intervalul 09:00 - 18:00, și sâmbăta între orele 09:00 și 14:00, pentru a vă oferi produsul potrivit nevoilor dumneavoastră. La TomasElectric, suntem pasionați de mobilitatea alternativă și ne străduim să vă oferim soluții durabile și eficiente pentru călătoriile dvs. Fie că aveți nevoie de un vehicul electric pentru a vă deplasa în oraș sau pentru aventuri mai îndepărtate, suntem aici să vă ajutăm să găsiți cea mai potrivită opțiune.

Nu ezitați să ne contactați la adresa de email ctoma@tomaselectric.ro sau la numărul de telefon +40747223662 pentru orice întrebări sau detalii suplimentare. Echipa noastră experimentată și dedicată este gata să vă ofere asistență și să vă ghideze către soluțiile de mobilitate electrică ideale pentru dvs.

Alegeți TomasElectric pentru a vă bucura de deplasări rapide, economice și ecologice. Fie că căutați un scuter, o tricicletă sau un alt vehicul electric, suntem partenerul de încredere în călătoria dvs. spre un viitor mai sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.